ιδιότητες και δράση της βιταμίνης D

Η βιταμίνη D είναι το φως του ήλιου καθαρίζει. Αν και για την υγεία των οστών μας σε συνθήκες που είναι απαραίτητες για τη ζωή, η βιταμίνη D σε φυσική κατάσταση, μπορεί να βρεθεί μόνο με πολύ λίγο φαγητό. Στην ευτυχία, ο οργανισμός μας έχει τη δυνατότητα να παράγει, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να χρειάζεται το φως του ήλιου.

η βιταμίνη D δεν είναι μόνο για γερά κόκαλα

Στην πραγματικότητα, το φως μας, την υπεριώδη ακτινοβολία, το δολάριο να προκαλέσει το δέρμα μας για την παραγωγή της βιταμίνης D. Αν και πολλές φορές πιο δύσκολο, οι οργανισμοί θα πρέπει να λαμβάνουν καθημερινά βιταμίνη D όγκος της παραγωγής με την άποψη θα ήταν ιδανικό, αν την ημέρα τουλάχιστον δεκαπέντε λεπτά την ημέρα της αποκατάστασης φως μπορούμε να περιστρέψετε τα πρόσωπα, τα χέρια και τα πόδια, φυσικά, είχε γδυθεί.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το χειμώνα, στο τέλος του μήνα και την άνοιξη, είναι επειδή οι οργανώσεις σχεδόν πλήρως εξαντληθεί η βιταμίνη D από αυτόν. Θα πρέπει, ωστόσο, να θυμόμαστε ότι αυτή η λειτουργία δεν είναι πάντα σωστή και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο χρόνος του έτους προσπαθούμε . Οι ακτίνες του ήλιου, επειδή κάθε μήνα από μια διαφορετική οπτική γωνία, όταν φτάσουν τη γη, αυτό δεν είναι η περίπτωση, ότι το σώμα μας σε βιταμίνη D, η παραγωγή κατά τους χειμερινούς μήνες είναι πολύ χαμηλή.

Εποχή μας εξελίσσεται και δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε, το δέρμα μας χάνει συνεχώς βιταμίνης D, που παράγει τη δυνατότητα, ως εκ τούτου, σε ηλικιωμένους ασθενείς με σοβαρή καρδιακή ανεπάρκεια μπορεί να προκύψει. Για αυτούς αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι , και, μερικές φορές, σε συνδυασμό με το ζώο, τηγανητά και πλούσια διατροφή.

τι είναι η βιταμίνη D

Προσοχή! Τροφοδοσία σιγουρευτείτε για να διατηρήσει το επίπεδο της χοληστερόλης σε φυσιολογικά όρια. Οι πράκτορες προστασία από τον ήλιο, το άλλο γάλα, το βούτυρο και την κρέμα χρησιμοποιώ δεν είναι μόνο επιβλαβής ακτινοβολία, για να προστατεύσει το δέρμα μας, αλλά σχεδόν πλήρως αποτρέπει βιταμίνης D στα προϊόντα.

Φυσικά, χρειάζεται προστασία από τον ήλιο, γιατί με αυτό μπορούμε να αποφευχθεί η καταστροφή των βλαβών του δέρματος, ειδικότερα, ένα από τα πιο συνηθισμένο τύπο του όγκου, την εκπαίδευση του μελανώματος. Ως εκ τούτου, τίθεται το ερώτημα αν υπάρχει λύση; Η απάντηση είναι ναι, ευτυχώς, δεν χρειάζεται, γιατί αλλιώς θα είμαστε μόνο στο μέτρο.

Αν μια μέρα δεν είναι πάνω από 15 έως 20 λεπτά στον ήλιο χωρίς προστασία το δέρμα μας, καθώς και το πρωί ή το απόγευμα είμαστε σε διακοπές, μπορούμε να είμαστε δέρμα μας υγεία και να προστατεύεται η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την παραγωγή ποσότητα του ηλιακού φωτός. Προσοχή! Αν μπορείτε και θέλετε να απολαύσετε τη θερμότητα, τον ήλιο, θα σε υψηλό προστατευτικό παράγοντα της κρέμας.

Η βιταμίνη D στα τρόφιμα, Στη φύση είναι πολύ σπάνια, για τη βιταμίνη D, το μέγιστο ποσό στο λάδι των ψαριών και ψαριών σε αφθονία ψαριών, που περιέχουν. Ως εκ τούτου, συνιστάται, ρέγκα, τόνο, σολομό ή ψάρι-σπαθί συχνή χρήση είναι επίσης μια μεγάλη πηγή βιταμίνης D είναι τα αυγά, το γάλα και το βούτυρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *