Οστεοπόρωση: όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ασθένεια του

Η οστεοπόρωση σκελετό απορροφάται, επιδείνωση της νόσου. Χαρακτηρίζεται από οστικής μάζας είναι μικρότερη-μεγαλύτερη πτώση, καθώς και του οστίτη ιστού, ένδυση, ένδυση. Να εξαλείψει εντελώς σχεδόν αδύνατο, ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό για την πρόληψη και τη διατήρηση της νόσου.

 

Κύκλος ζωής οστά σε δύο λέξεις


Δεν έχω κανένα μικροοργανισμών, που προκαλούνται από την οστεοπόρωση, αλλά και σε όλο τον κόσμο “επιδημία”: σε πενήντα ετών και άνω, μεταξύ των γυναικών σε κάποιο βαθμό από ό, τι κάποιος θα μπορούσε να ανακαλυφθεί. Το σωστό στυλ ζωής, την ίδια στιγμή, τον κίνδυνο της οστεοπόρωσης μπορεί να μειωθεί, η εκπαίδευση μπορεί να καθυστερήσει, έτσι όπως δυσάρεστη και συχνά επικίνδυνα συμπτώματα και να μειώσει. http://ecovege.info/lumiskin-πρέπει-να-γνωρίζετε-για-τη-βιταμίνη-d

Το οστό αλλάζει συνεχώς και ενημερώνεται, “προσπαθώντας” να προσαρμοστούν σε διαφορετικές καταστάσεις δωρεάν ρόλους. Μερικά από τα νέα κύτταρα και να ενισχύσει εκείνα τα μέρη που χρειάζονται, καθώς και σε άλλους χώρους με άνοια. Кальцинаты και απορρόφησης διαδικασίες συμβαίνουν παράλληλα στην ίδια ζάρια με την ακόλουθη σειρά:

Εμβρυϊκό στάδιο: μεταφορά στο ινών, και την κατάσταση του σκληρού δίσκου.  Το τελευταίο στάδιο λειτουργίας των παιδιών των οστών: διάβρωση και δίσκο κτίριο ενεργοποιήσει τις διαδικασίες, τις διακρίσεις εσωτερικών, διαδικασίες αποτιτανώσεις, ενώ η αύξηση του μεγέθους . Ωριμότητα: στο περιφερικό δραστηριότητα των πλατιών μαζών εξωτερική επιφάνεια του οστού πιο παχιά και συμπαγής, γίνεται πιο ευρύχωρα. Παλιά φάσης: οστίτη ιστού περιλαμβάνει η διαδικασία της διάβρωσης “απειλές” ζάρια στερεά και αντίστασης. Το κόκαλο, μετά από λίγο, γύρισε, πορώδη, η οποία είναι ελαφρύ και απαλό.

Τα συμπτώματα της οστεοπόρωσης και τους κινδύνους. Δεν το λένε αυτό το ήσυχο επιδημία, η οστεοπόρωση είναι επειδή για πολύ καιρό δεν υπάρχουν συμπτώματα. Επιπλέον, ασθένειες που σχετίζονται με την αρκετά συχνά παράπονα, ή άλλα προβλήματα, που μπορεί να υποδεικνύει. Σε μπορεί να αναφέρεται: Συνεχής πόνος στην πλάτη, Μείωση ύψους, Έσκυψε, σχεδόν σε στάση , Συχνές κατάγματα των οστών

Αποδεδειγμένη οστεοπόρωσης για λογαριασμό των καταγμάτων των οστών, συχνά, της σπονδυλικής στήλης, των ώμων, της λεκάνης, τουλάχιστον-στο λαιμό εκεί. Σε πολλές περιπτώσεις, η παραβίαση μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη στην υγεία, μπορεί να αποδειχθεί, όπως τα αιμοφόρα αγγεία, τα εσωτερικά όργανα μπορούν να χρησιμοποιηθούν,

καθώς και σε ηλικιωμένους ασθενείς, η αποκατάσταση πηγαίνει τόσο αργά, ότι ενώ μια σειρά από συνεχείς θέση λόγω αναπτυσσόμενες σημείο επαφής του τραύματος, φλεγμονή των πνευμόνων, του γαστρεντερικού σωλήνα και μεταβολικές διαταραχές, κ. λπ. επικίνδυνες για τη ζωή επιπλοκές μπορεί να προκύψουν.

Οστεοπόρωση και προδιαθεσικοί παράγοντες

Η συχνότητα της οστεοπόρωσης και τη σοβαρότητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Είναι μέρος του εαυτού μας, μπορούμε να έχουμε επίδραση, καθυστερεί την ανάπτυξη της οστεοπόρωσης και τη μείωση της βαρύτητας της νόσου. Η αιώνια : οστικής μάζας, δηλαδή της οστικής πυκνότητας στην ηλικία των 20-30 ετών φτάσει τη μέγιστη τιμή. Αν οστικής μάζας νεαρών δεν είναι κατάλληλο κυρίως γενετικούς λόγους. Επίσης προωθούν τη νεολαία και την έλλειψη πυκνότητας των οστών και λέπτυνση των οστών στην απειλή για το περιβάλλον.

Γυναίκα: οι γυναίκες σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, η μεταβλητή age, ενώ την απορρόφηση των ορυκτών και την κατασκευή των οστών μεταξύ δημιουργήσει μια ισορροπία. Αυτή η διαδικασία είναι σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας της πτώσης των επιπέδων των οιστρογόνων, που προκαλείται από. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από την ποιότητα των οστών στην εμμηνόπαυση. Από το παραπάνω επιτυγχάνεται νωρίτερα επίπεδο οστικής μάζας, τόσο πιο αδύναμη θα είναι τα συμπτώματα της οστεοπόρωσης.

Επίσης γρήγορα μπορεί οστεοπόρωση εμφάνιση πρόωρου ή τεχνητή, για παράδειγμα, η αφαίρεση της μήτρας – κορύφωση. Αυτή η ασθένεια στους άνδρες υπάρχουν, ωστόσο, στην περίπτωσή τους η απώλεια οστικής μόνο μετά από 60 χρόνια να ξεκινήσετε, η πρόοδος είναι πολύ βραδύτερη, ως εκ τούτου, τα συμπτώματα είναι επίσης πολύ λιγότερο συχνά προκαλούν.

Ανώμαλη slim/ανορεξία: στο λιπώδη ιστό, λόγω της παρουσίας πιο αποτελεσματική παραγωγή των οιστρογόνων, που επιδρά θετικά στην υγεία των οστών. Πολύ λεπτές ή ανορεξία με το αντίθετο αποτέλεσμα, ως εκ τούτου, να αυξήσει τον κίνδυνο ανάπτυξης της οστεοπόρωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *